2020-12-31 07:59:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nem kell minden apróságból nagy ügyet csinálni

Napi horoszkóp december 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Egy kissé túlterhelt idegileg, talán ezért is alakult úgy, hogy kevésbé mennek jól a dolgai. A mai napot szentelje a lazításnak, a felhőtlen örömnek és a pihenésnek. Engedje, hogy magával sodorja a párja jó hangulata.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem kell minden apróságból nagy ügyet csinálni. Ha nem is minden úgy alakul, ahogy azt eltervezte, azért még szép estéje lehet. Csak jobban kell alkalmazkodnia, mint azt megszokta, és kicsit hallgatnia kell a párjára.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon tevékeny, úgy látszik, még az év utolsó napján sem hagyja el a tettrekészség, a munka, szorgosan takarít, intézi a ház körüli feladatokat. Azért délutánra már ne tervezzen semmit, lehetőleg a főzést is tudja le délelőtt, és inkább csak pihenjen.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fogyó Hold van a Rák jegyében. Egy elmúlt napokban történt találkozás emléke még mindig gyötörheti, de ne engedje, hogy ez egészen elvegye a kedvét. A mai nap a vígságé és búfelejtésé, ezt ne feledje! Estére elszáll a gondja!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A kis fennakadások, viták nem szabadna, hogy ennyire felidegesítsék. Próbáljon meg nagyvonalúbb lenni, legalább az élete párjával. Megéri a türelmet és a toleranciát!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Délután aludjon egyet, ha teheti, hogy legyen elegendő energiája estére. Amit ma kerülnie kellene, azok a hitbéli, politikai kérdések, a szócsaták, viták a rokonsággal. Ha így tesz, kellemes lehet az évzárója.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Rák jegyén halad keresztül. Olyan örömben lehet része, amelyre gondolni sem mert. Van valaki a közelében, aki eddig csak mellékszereplő volt a hétköznapjaiban, de az elkövetkező időszakban főszerepet kaphat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Csodálatos, vidám napra számíthat. Kivételesen most nem fogadkozik, nem tesz ígéretet. Örömmel tölti el, hogy mindenki emelkedett hangulatban van, és reményteli hangulatban várja az újévet.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár az otthonában tölti el a szilvesztert, ez nem von le semmit a jó hangulatából, öröméből. Együtt van a szeretteivel, kell ennél több? A barátokat pedig hívja fel telefonon!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Rák jegyében van, ez nosztalgikus hangulatba ringatja. Ma komoly számvetésre sarkallják a bolygók, és úgy érzi, ön mindent megtett, amit a jelenlegi helyzetben tehetett. Így is van, elégedett lehet önmagával, és erre koccintani kell!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az elmúlt időszak számos feszültséget hozott az életébe, és kellemetlen meglepetések is érték a kedvező események mellett. Ne csüggedjen, lassan kilábal egy nehéz, komoly kihívásokkal súlyosbított helyzetből.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Szűk körben ünnepel, a családon kívül talán egy barátja társaságában, de ettől még igazán ünnepi a légkör. Vegyenek elő egy jó társast, vagy kártyázzanak, így biztosan jó hangulatban találja majd az újév!

 

 

Gaborosz szerviz - Az ACC hálózat tagja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: